Jazierko nám ožilo!

Jazierko pri Ville Drosera je obľúbenou atrakciou pre mnohých návštevníkov. Tento rok je však ešte zaujímavejšie, keďže sme do neho nasadili 30 ks pstruha – potočného aj dúhového!

Naše jazierko je obľúbeným miestom na ničím nerušený relax. Aby sme mu dodali život, nasadili sme do neho pstruhy. Tie však nie sú iba na okrasu. Pokiaľ by ste mali chuť na čerstvú grilovanú rybu, poskytujeme vám možnosť uloviť si ich.

Vyskúšajte si rybárčenie na vlastnej koži?

Vždy ste túžili chytať ryby, avšak nemáte povolenie ani potrebnú výbavu? Vo Ville Drosera vám tento sen splníme. Zapožičiame vám všetku potrebnú výbavu, prostredníctvom ktorej si v našom jazierku môžete uloviť pstruha. Cena za jednu rybu je 12 €.

Športové rybárčenie je u nás zakázané, takže pstruha, ktorého si ulovíte, už nemôžete vrátiť späť do jazierka. Avšak, môžete si ho ugrilovať na našom kvalitnom grile a dopriať si tak netradičnú večeru.

Pstruh

Zaujímavá atrakcia aj pre deti

Pokiaľ vás neláka rybolov, počas oddychu pri jazierku môžete sledovať, ako pstruhy plávajú a lovia mušky na hladine. To nepochybne zaujme nielen vás, ale aj vaše deti, ktoré môžu na vlastné oči sledovať, ako funguje príroda. Z pobytu vo Ville Drosera si tak odnesú bohaté zážitky a spomienky.

Krmenie rýb